Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 80 лв.*виж кога

Русский Стандарт Империя

Русский Стандарт

Налично

112,62 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% Не
Разфасовка 1 l.
Вносител Софсток ЛТД ООД
Ароматът е свеж, чист, деликатен с леко ухание на билки. Вкусът е плътен, свеж и чист, придружен от билкови нотки. Финалът е плавен, с умерена продължителност. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Русский Стандарт Империя
Луксозен продукт, преминал през процеси на прецизна дестилация и филтрация през кварцови кристали от планината Урал. Преди бутилирането му „почива“ в продължение на 72 часа.
Вкусов профил
Аромат: Свеж, чист, деликатен с леко ухание на билки.
Вкус: Плътност, свежест и чистота, придружени от билкови нотки.
Финал: Плавен, с умерена продължителност.
История на производител
Човекът, създал Русский Стандарт, е руският предприемач Рустам Тарико.
Това е No.1 премиум водка, която може да бъде намерена в над 80 държави в целия свят.
Но това не е причина Рустам Тарико да се оттегли и да се радва на заслужена почивка. Той не спира стремежа си към съвършенство, което е ежедневно вдъхновение за служителите на компанията.
В края на XIX век Менделеев, създател на периодичната таблица, открива перфектния баланс между алкохол и вода, характерен за най-чистите и качествени водки.
Един век по-късно дестилерията на Русский Стандарт кани на работа висшисти от университета в Санкт Петербург, където самият Менделеев е бил професор. 
Специалистите на Русский Стандарт са разработили уникален метод на дестилация, който запазва естествения характер на алкохолната напитка, като в същото време я филтрират до съвършенство.
Изумителното в този процес на производство е, че под постоянен контрол водката преминава през повече от 200 етапа на дестилация.
След това идва ред на филтрация през брезови въглища, което подобрява аромата и вкуса на водката, като едновременно с това остротата във вкуса и горчивите нотки се елиминират. А филтрацията през кварц от планината Урал придава по-мек и пивък вкус.
Фазата на „почивка“ е от особено значение за крайния продукт. Това е времето, през което се оформя молекуларната структура. Времето, когато всички съставки се сливат до получаването на идеални резултати с неописуемо високо качество.
Финалният етап е сертифицирането на всяка бутилка Русский Стандарт – гаранция за 100% качество от руското правителство. 
Мнения за Русский Стандарт Империя

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта