Скандинавска водка

Скандинавска
Danzka Citrus
Danzka Citrus Разфасовка 700 ml.
Водката Danzka Citrus е с кристална чистота. Ароматът е фин, със свежи цитрусови нотки на добре узрял лимон и портокалово докосване. Вкусът е екзотичен, деликатен и балансирано мек, като  се усещат нотки сладост.
Danzka
Danzka Разфасовка 1 l.
Ароматът е свеж, чист аромат на дестилиран алкохол. Водката е богата на вкус, с леки нотки на цитрус.
Finlandia
Finlandia Разфасовка 700 ml.
Пречистен мек вкус,  дължащ се на високото качество и чистота на използваните суровини - ечемик и чистата глетчерна вода. 
-7%
Reyka
Reyka Разфасовка 700 ml.

Исландската водка Reyka e единствената водка в света, която използва Картър-Хед дестилационен казан. Неговото високо съдържание на мед допринася за изключително мекия вкус с естествена сладост и нотки на диви плодове. Водка Reyka се произвежда в малки партиди от по 1000 литра, за да осигури изключителното си качество. Всяка дестилация отнема около 6 часа и в резултат се получават 255 каси.

Водка Рейка не само е направена в Исландия, тя е създадена от Исландия. Водата за нея идва от арктически извор, преминавайки през 4000 годишно вулканично поле. А добрата водка се получава от чиста вода. Дестилерията се захранва от геотермална енергия, получена от подземните вулкани на Исландия. А водката се дестилира в Борганес (Borgarnes), Исландия - крайбрежно селце, заобиколено от обилни природни ресурси. Въздухът там е толкова чист, че всъщност нивата на въглероден диоксид постоянно падат. Мастър-дистилерът се казва Þórður Sigurðsson, който всъщност е и местният пожарникар и полицай.

Regular Price: 35,70 лв.

Special Price 32,99 лв.

Добави в количката Добави в любими
Рейтинг: 2.2 от 5 / Гласували: 80 глас(а)