Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Whyte & Mackay 13yo

Whyte and Mackay

Не е налично

Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Selesta Trading

Световноизвестна линия бленд уискита от Джеймс Уайт и Чарлз Маккей, Whyte and Mackay 13 Y.O. се бутилира на тази необичайна възраст.

Двойният процес на узряване е тайната за богатия и изтънчен вкус. На 12-тата година, когато останалите дестилерии бутилират уискито, мастър-блендерите от Whyte & Mackay миксират и връщат отново уискито за отлежаване за още една допълнителна година. На 13-тата година е второто финално миксиране, което създава шедьовърът Whyte & Mackay 13 Y.O.

Добре балансиран вкус, с нотки на дъб, стафида, намек за шери Олоросо и лека медена сладост се откриват в отлежалия бленд.

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 3 глас(а)
Пълно описание за Whyte & Mackay 13yo

Историята на дестилерията идва от региона на река Клайд, която е по-добре позната с корабостроенето си. По това време всеки пети кораб плаващ в моретата, е бил построен там. За Джеймс Уайт и Чарлз Макей това било възможност да осигурят алтернатива на коняка за трудолюбивите жители на Глазгоу, което довело до създаването на Whyte & Mackay. Популярността му бързо се разрастнала, запазвайки се и до днес.

История на производител
Историята на дестилерията идва от региона на река Клайд, която е по-добре позната с корабостроенето си. По това време всеки пети кораб плаващ в моретата, е бил построен там.
За Джеймс Уайт и Чарлз Макей това било възможност да осигурят алтернатива за трудолюбивите жители на Глазгоу в лицето на коняка, което довело до създаването на Whyte & Mackay. Популярността му бързо се разрастнала запазвайки се и до днес.етикет, крачещия човек и разбира се девизът Keep Walking.
Мнения за Whyte & Mackay 13yo

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта