Wyborowa Rajskie Apple

Наличност:

Изчерпан

Арт. номер: 162310002
Ароматът е свеж, чист аромат на ръжен дестилат и зелени ябълки. Вкусът е мек и пивък, леко зърнен, с привкус на зелени ябълки.

Alc.%: 40.00%

Разфасовка: 700 ml.

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя
Родината водка Wyborowa е Полша. Производството ѝ започва през 1823 г. в дестилерия, притежавана от еврейския бизнесмен Hartwig Kantorowicz в град Познан. През 1930 г. тя е  първата водка, изнесена извън пределите на страната. А в средата на века завладява всички големи европейски пазари. През 2009 г. е обявена за водка №1 сред най-бързо развиващите се международни брандове. Произвежда се от ръж и преминава двустепенна дестилация. В малки частни дестилерии ръжта се дестилира до суров алкохол, който след това се изпраща в главната дестилерия в Познан. Там процесът продължава, докато не бъдат отстранени всички нежелани примеси. Преди да бъде бутилирана, за да достигне финалните 40% алкохолно съдържание, Wyborowa се разрежда с вода от естествените водни източници на Познан. На всеки час в Познан се бутилират по 5000 бутилки Wyborowa.

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.