Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Жолта Лозова Ракия Тиквеш

Тиквеш

Налично

21,49 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40.00%
Разфасовка 1 l.
Вносител Делион ООД
Изба „Тиквеш“ се намира в град Кавадарци, в южната част на Република Македония. Производството ѝ на ракия възлиза на 800 000 литра. Лозова ракия Тиквеш се произвежда по стара рецепта от 100% винен дестилат. Отлежава в нови и стари български дъбови бъчви за период до 3 години. Цветът ѝ е кехлибарено-жълт, а вкусът – мек и балансиран, с аромат на карамел и ванилия. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 4.4 от 5 / Гласували: 12 глас(а)
Пълно описание за Жолта Лозова Ракия Тиквеш
Изба „Тиквеш“ се намира в град Кавадарци
История на производител
Изба „Тиквеш“ се намира в град Кавадарци, в южната част на Република Македония. Лозята на избата са в Тиквешкото поле, което е най-големият район за производство и добив на грозде в бившите югославски републики. Изба „Тиквеш“ притежава около 1000 хектара лозя.
Капацитетът на преработка в „Тиквеш“ възлиза на 50 млн. килограма грозде годишно, а производственият капацитет е 35 млн. литра вино, при което повече от половината от производството се изнася, предимно в бившите югославски републики. Компанията е спечелила близо 2000 награди, отличаващи качеството на нейните марки, на местни и чуждестранни фестивали.
На форума Wine Innovation в Париж през 2008 г. „Тиквеш“ е обявена за една от 30-те най-иновативни винени марки в света, а консултант на избата е световноизвестният винен консултант Филип Камбие. 
Мнения за Жолта Лозова Ракия Тиквеш

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта