Количка
Drinklink

Beluga Gold Line Leather

Beluga

Налично

225,00 лв.
Добави в любими
Alc.% Не
Марка Beluga
Брой в кашон 6
Грамаж 700 ml.
Вносител Трансимпорт ООД 
Ароматът е чист и свеж, с нотки на сметана и канела. Вкусът е изключително чист, с кремообразна текстура и нотки на ванилия, бял пипер и салвия. Финалът е дълъг и свеж, с послевкус на ванилия. Всяка бутилка Beluga Gold Line притежава индивидуален сериен номер и коркова тапа с печат от червен восък. Бутилката се предлага в екстравагантна кожена кутия в комплект с малко чукче и четка, с помощта на които да се отстрани восъчният печат. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Beluga Gold Line Leather
Лимитирана серия супер премиум водка от Beluga с впечатляващо свеж и чист вкус – отличителна характеристика на водките от колекцията, благодарение на комбинацията от висококачествен ечемичен малц и артезианска вода, добита от 300 метра дълбочина от екологично чистите райони на Западен Сибир, преминала през пет етапа на филтриране. Вкусовият профил на Beluga Gold Line се характеризира с нотки на ванилия, салвия, бял пипер и сметана.
Вкусов профил
Аромат: Чист и свеж, с нотки на сметана и канела.
Вкус: Изключително чист, с кремообразна текстура и нотки на ванилия, бял пипер и салвия.
Финал: Дълъг и свеж, с послевкус на ванилия.
Всяка бутилка Beluga Gold Line притежава индивидуален сериен номер и коркова тапа с печат от червен восък. Бутилката се предлага в екстравагантна кожена кутия в комплект с малко чукче и четка, с помощта на които да се отстрани восъчният печат.
История на производител
Водка Beluga  се произвежда в историческата дестилерия „Мариинск“, основана през 1900 г. в град Мариинск, Сибир. Местоположението на дестилерията е избрано по една много специална причина – близостта до извора  Гетрайдемалц, чиито води се добиват от 250 метра дълбочина. Смята се, че специалните качества на тази вода са идеални за производството на водка.
Обратно към продукта