Филтрирай
Опции за пазаруване
Категория
  • Розе
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-24 от 42

Страница
на страница
  1. De Bernard Rose Prosecco DOC Разфасовка: 750 ml.
    Редовна цена 21,00 лв. Промо цена 16,80 лв.
  2. Miraval Cotes de Provence Разфасовка: 750 ml.
    52,40 лв.
  3. Armand de Brignac Rose Разфасовка: 750 ml.
    999,99 лв.
  4. Розе Bella Maria Разфасовка: 750 ml.
    20,75 лв.
  5. Розе Family Tradition Разфасовка: 750 ml.
    11,65 лв.
  6. De Bernard Grand Cuvee Rose Разфасовка: 750 ml.
    13,99 лв.
  7. Prosecco Rose Millesimato Toso DOC Разфасовка: 750 ml.
    15,92 лв.
  8. Zitara Rose Mourvedre&Grenache Разфасовка: 750 ml.
    15,99 лв.
  9. Chateau Routas Rose Разфасовка: 750 ml.
    21,50 лв.
  10. Edoardo Miroglio Heritage Rose de Noir Разфасовка: 750 ml.
    21,50 лв.
  11. Plume D'ete Разфасовка: 700 ml.
    21,99 лв.
  12. Colorito Rose 2021 Разфасовка: 750 ml.
    16,90 лв.
  13. Via Vinera Rose Разфасовка: 750 ml.
    15,99 лв.
  14. La Bollina Tinetta Rose Разфасовка: 750 ml.
    24,00 лв.
  15. Grignandises Rose Grignan Les Adhemar Разфасовка: 750 ml.
    20,40 лв.
  16. La Cuvee de Lisa Domaine Des Lauribert Разфасовка: 750 ml.
    19,49 лв.
  17. Cotes Du Rhone Rose Vinsobraise Разфасовка: 750 ml.
    14,99 лв.
  18. Rose Tikves Разфасовка: 3 l.
    13,49 лв.
  19. Rose Tikves Разфасовка: 1 l.
    6,59 лв.
  20. Rose Zelanos Разфасовка: 375 ml.
    9,99 лв.
  21. Rose Z Zelanos 2018 Разфасовка: 750 ml.
    24,99 лв.
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-24 от 42

Страница
на страница

Розе

Розетата съчетават в себе си качествата, както на белите, така и на червените вина. Поднасят плодовите нюанси и различните по сила танини, характерни за червените вина, но за сметка на това се сервират охладени, което е голям плюс за любителите на белите вина.

Технологията в производството им също е някъде по средата. Използват се червени сортове, но се обработват по методите за направа на бели вина. Мъстта остава в контакт с гроздовата каша точно толкова, колкото е необходимо за извличането на желания цвят. Следват етапите на пресоване и ферментация.

Освен този метод за производство на розе, съществува и друг – смесване на бяло и червено вино, но този метод е позволен единствено за направата на висококачествено шампанско в областта Шампан, Франция.