Розе
Филтрирай
Опции за пазаруване
Категория
  • Розе

Розе

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-24 от 35

Страница
на страница
  1. Plume D'ete Разфасовка: 700 ml.
    19,99 лв.
  2. Colorito Rose 2019 Разфасовка: 750 ml.
    14,85 лв.
  3. Via Vinera Rose Разфасовка: 750 ml.
    12,95 лв.
  4. La Bollina Tinetta Rose Разфасовка: 750 ml.
    24,00 лв.
  5. Grignandises Rose Grignan Les Adhemar Разфасовка: 750 ml.
    16,00 лв.
  6. La Cuvee de Lisa Domaine Des Lauribert Разфасовка: 750 ml.
    15,00 лв.
  7. Cotes Du Rhone Rose Vinsobraise Разфасовка: 750 ml.
    10,00 лв.
  8. Rose Tikves Разфасовка: 3 l.
    11,89 лв.
  9. Rose Tikves Разфасовка: 1 l.
    5,69 лв.
  10. Blossom Hill Californian Rose Разфасовка: 750 ml.
    6,99 лв.
  11. Rose Zelanos Разфасовка: 375 ml.
    7,99 лв.
  12. Rose Z Zelanos Разфасовка: 750 ml.
    19,99 лв.
  13. Rose Zelanos Разфасовка: 750 ml.
    12,99 лв.
  14. Bottega Prosecco Rose Gold Magnum Разфасовка: 1.5 l.
    79,99 лв.
  15. Esprit Gassier Rose Cotes de Provence Разфасовка: 750 ml.
    19,60 лв.
  16. Rose Classic Tikves Разфасовка: 750 ml.
    5,99 лв.
  17. Rose Mas La Chevaliere Разфасовка: 375 ml.
    8,99 лв.
  18. Rose Mas La Chevaliere Разфасовка: 750 ml.
    13,49 лв.
  19. Clarendelle Rose Bordeaux Разфасовка: 750 ml.
    20,99 лв.
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-24 от 35

Страница
на страница

Розе

Розетата съчетават в себе си качествата, както на белите, така и на червените вина. Поднасят плодовите нюанси и различните по сила танини, характерни за червените вина, но за сметка на това се сервират охладени, което е голям плюс за любителите на белите вина.

Технологията в производството им също е някъде по средата. Използват се червени сортове, но се обработват по методите за направа на бели вина. Мъстта остава в контакт с гроздовата каша точно толкова, колкото е необходимо за извличането на желания цвят. Следват етапите на пресоване и ферментация.

Освен този метод за производство на розе, съществува и друг – смесване на бяло и червено вино, но този метод е позволен единствено за направата на висококачествено шампанско в областта Шампан, Франция.