Филтрирай
Опции за пазаруване
Категория
  • Розе
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-24 от 42

Страница
на страница
  1. Miraval Cotes de Provence Разфасовка: 750 ml.
    52,40 лв.
  2. Armand de Brignac Rose Разфасовка: 750 ml.
    939,99 лв.
  3. Розе Bella Maria Разфасовка: 750 ml.
    20,75 лв.
  4. Розе Family Tradition Разфасовка: 750 ml.
    11,65 лв.
  5. De Bernard Grand Cuvee Rose Разфасовка: 750 ml.
    12,99 лв.
  6. Prosecco Rose Millesimato Toso DOC Разфасовка: 750 ml.
    15,92 лв.
  7. Zitara Rose Mourvedre&Grenache Разфасовка: 750 ml.
    15,99 лв.
  8. Chateau Routas Rose Разфасовка: 750 ml.
    21,50 лв.
  9. Edoardo Miroglio Heritage Rose de Noir Разфасовка: 750 ml.
    21,50 лв.
  10. Plume D'ete Разфасовка: 700 ml.
    21,99 лв.
  11. Colorito Rose 2021 Разфасовка: 750 ml.
    14,85 лв.
  12. Via Vinera Rose Разфасовка: 750 ml.
    15,99 лв.
  13. La Bollina Tinetta Rose Разфасовка: 750 ml.
    24,00 лв.
  14. Grignandises Rose Grignan Les Adhemar Разфасовка: 750 ml.
    20,40 лв.
  15. La Cuvee de Lisa Domaine Des Lauribert Разфасовка: 750 ml.
    19,49 лв.
  16. Cotes Du Rhone Rose Vinsobraise Разфасовка: 750 ml.
    14,99 лв.
  17. Rose Tikves Разфасовка: 3 l.
    12,49 лв.
  18. Rose Tikves Разфасовка: 1 l.
    5,99 лв.
  19. Rose Zelanos Разфасовка: 375 ml.
    9,29 лв.
  20. Rose Z Zelanos Разфасовка: 750 ml.
    23,49 лв.
  21. Rose Zelanos Разфасовка: 750 ml.
    14,99 лв.
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-24 от 42

Страница
на страница

Розе

Розетата съчетават в себе си качествата, както на белите, така и на червените вина. Поднасят плодовите нюанси и различните по сила танини, характерни за червените вина, но за сметка на това се сервират охладени, което е голям плюс за любителите на белите вина.

Технологията в производството им също е някъде по средата. Използват се червени сортове, но се обработват по методите за направа на бели вина. Мъстта остава в контакт с гроздовата каша точно толкова, колкото е необходимо за извличането на желания цвят. Следват етапите на пресоване и ферментация.

Освен този метод за производство на розе, съществува и друг – смесване на бяло и червено вино, но този метод е позволен единствено за направата на висококачествено шампанско в областта Шампан, Франция.