Доставка и плащане

ДОСТАВКА

Информация за доставка

Поръчаните продукти се доставят в цялата страна чрез куриери на Спиди и Еконт.

Доставките са безплатни за територията на страната за поръчки на сума над 99.99 лева и доставка с куриерска фирма Спиди. Не важи за поръчки, съдържащи над 20 броя продукти от категории безалкохолни и нискоалкохолни напитки. При интерес от закупуване на голям брой продукти от тези категории, моля да се свържете с нас - 0888 50 50 10.

 

Каква е цената на доставка със Спиди?

Тегло

Цена

до 5.00кг. 5.99лв.
от 5.01 до 10.00кг. 10.90лв.
от 10.01 до 20.00кг. 15.99лв.
над 20.01кг. 29.99лв.

 

Кога ще пристигне пратката при Вас със Спиди?

За град София се използва услуга "Градски куриер - 1 ден":

> При поръчка до 12:00 часа от понеделник до петък, ще получите потвърждаващ е-мейл за изпратена поръчка още същия работен ден и може да очаквате Вашите продукти до 24 часа след е-мейла. Поръчка направена преди 12:00 в петък - ще получите в понеделник.

> При поръчка след 12:00 часа от понеделник до петък, ще получите потвърждаващ е-мейл за изпратена поръчка на следващия работен ден и може да очаквате Вашите продукти до 24 часа след е-мейла. Поръчка направена след 12:00 в петък - ще получите във вторник.

> При поръчка през събота, неделя и/или национални празници, заявката Ви ще бъде обработена в първия работен ден.

За страната се използва услуга "Експресна" доставка:

> При поръчка до 12:00 часа от понеделник до петък, ще получите потвърждаващ е-мейл за изпратена поръчка още същия работен ден и може да очаквате Вашите продукти до 24 часа след е-мейла. Поръчка направена преди 12:00 в петък - ще получите в понеделник.

> При поръчка след 12:00 часа от понеделник до петък, ще получите потвърждаващ е-мейл за изпратена поръчка на следващия работен ден и може да очаквате Вашите продукти до 24 часа след е-мейла. Поръчка направена след 12:00 в петък - ще получите във вторник.

> При поръчка през събота, неделя и/или национални празници, заявката Ви ще бъде обработена в първия работен ден.

Важно за страната: за населени места с график на обслужване, срокът се удължава до деня за посещение на населеното място. Дали Вашето населено място се обслужва по отделен график от Спиди, можете да проверите тук.

Всички пратки от DrinkLink.bg са застраховани. Счупването не е за сметка на клиента, ако е установено по време на доставката/получаването.

Доставки с куриерска фирма Еконт.

> Доставките се осъществяват спрямо условията описани в сайта на куриерската фирма - https://www.econt.com/services/courier-services

> При въвеждане на данните за доставка в поръчката автоматично се начислява стойността на самата доставка. Поръчките пристигнали до 12:00 часа в работни дни се обработват и изпращат в същия ден за доставка следващия работен ден. Поръчки направени след 12:00 часа в работни дни, както и такива направени през почивни дни, се обработват в първия работен ден.

 

ПЛАЩАНЕ

Информация за плащане

Заплащането на поръчаната стока може да се извърши по три начина.

За всяка поръчана стока потребителят трябва да заплати цената, която е обявена в електронния магазин към момента на поръчката. Цената на всяка стока може да се променя динамично.


Начини за плащане:

> Наложен платеж: плащане в брой на куриера при доставката;


> По банков път (важи само за регистрирани потребители): поръчката се изпраща след получаване на превод по нашата банкова сметка;

Компания: Мувио Лоджистикс ЕООД

МОЛ: Цветан Бешевишки

Банка: Уникредит Булбанк АД
BIC: UNCRBGSF
IBAN: BG74UNCR76301077339302

Адрес: гр.София, район р-н Младост, ул. "Абагар", № 22Е

Основание за плащане: номер на поръчка (напр. 100000111)


> С кредитна/дебитна карта през системата за обслужване на разплащания с банкови карти БОРИКА (национален оператор за работа с банкови карти);