Доставка и плащане

ДОСТАВКА

Информация за доставка

Поръчаните продукти се доставят в цялата страна чрез куриер на Speedy. Продуктите са в оригиналната си запечатана опаковка от производителя.

Доставките са безплатни за територията на страната за поръчки на сума над 80 лева.


Кога ще пристигне при мен пратката?


След като си получите имейла потвърждение за изпратена към вас пратка, в рамките на 24 часа. Необходимо е да се поръча до 12:00ч. за град София.
И до два работни дни, ако се поръча след 12:00ч. за страната. Поръчки направени след 12:00ч. в петък, както и събота, неделя и официални празници се обработват в първия работен ден.

Всички пратки от drinklink.bg са застраховани. 

Важно!

Плащането при наложен платеж е с Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод. В този случай не се издава касова бележка. Законово основание за това е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата, не се издава Фискална касова бележка, когато плащането се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, каквито са е Еконт, Спиди, Български пощи и др.

Клиентът запазва фискалния документ, който замества касовата бележка като доказателство за извършеното плащане.

 


ПЛАЩАНЕ

Информация за плащане


Заплащането на поръчаната стока може да се извърши по три отделни начина, като независимо от избрания начин на плащане, сумата за заплащане е една и съща и не се начисляват допълнителни такси за обработка на плащането.

С „наложен платеж” - плащане в брой на куриера при доставката.

За всяка поръчана стока потребителят трябва да заплати цената, която е обявена в електронния магазин към момента на поръчката. Цената на всяка стока може да се променя динамично.


Плащането на продуктите става по следния начин - плащане в брой на куриера при доставката.


Заплащането може да стане и по банков път - при този случай продукта/поръчката/ се изпраща след като трансфера бъде отразен в нашата сметка.


Разплащането може да стане и през системата за обслужване на разплащания с банкови карти БОРИКА, като национален оператор за работа с банкови карти.

 

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 2 глас(а)