За компанията

В забързаното ежедневие и вечното преследване на успеха миговете на спокойствие и наслада от живота стават безценни. А безценните моменти трябва да са съвършени. Именно това вярване ни вдъхнови да създадем DrinkLink – първокласен електронен магазин, стартирал през 2017 година. Част от групата на VMFG, той е естествен резултат от 30-годишния опит на експертите от Avendi и Delion - водещи компании в дистрибуцията на световни премиум брандове в България.

Искаш разнообразие? В DrinkLink ти предоставяме богат избор от над 2500 първокласни алкохолни напитки, подходящи за всеки вкус и всеки повод.

Търсиш своето питие? Ние сме готови винаги да те изслушаме и да разберем твоите нужди, и наш експерт ще ти предложи най-подходящата за теб напитка според повода и вкуса ти.

Искаш да се насладиш в точния момент? Гарантираме ти експресна доставка в уникална Airsack® опаковка, за да получиш желания продукт в отлично състояние точно когато го очакваш.

А когато се нуждаеш от идея за специален подарък, можем да създадем персонализирана бутилка за любимия ти човек чрез ръчно гравиране или изписване на специално послание върху етикета.

DrinkLink е твоят надежден приятел, който винаги предлага точните решения за всеки съвършен момент. За да може в края на деня да се отпуснеш и да отпиеш глътка удоволствие!

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer