Brugal Anejo

Наличност:

Изчерпан

Арт. номер: A01050002M0017
Ароматът е лек, на дърво и едва доловим аромат на шоколад. Тялото е плътно. Вкусът е лек, комбинация от карамел, крем брюле и дъб. Финалът е дълъг, сух и с приятен послевкус.

Alc.%: 38.00%

Разфасовка: 700 ml

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя
Историята на ром Brugal започва преди около 130 години в Пуерто Плата, Доминиканската република, заедно с дон Андреас Бругал Монтанер и неговата силна страст, всеотдайност и упоритост. През 1888 г. той основава компания с име Brugal & Co. Три десетилетия по-късно построява първата изба за отлежаване на ром в Доминиканската република. 1952 е годината, в която е създаден Brugal Añejo. 24 години по-късно се появява първият премиум ром на Доминикана – Extra Viejo. Brugal започва да изнася ром за САЩ през 1981 г. А 5 години по-късно построяват едни от най-модерните за това време съоръжения. За да отбележат 100 години от създаването си, произвеждат Brugal Siglo de Oro през 1988 г. Не след дълго започват да изнасят ром и за Испания, където през 2010 г. са бранд №1. Съвсем скоро изкарват на пазара и първия си супер премиум ром – Papá Andrés, носител на престижни награди. Важен етап от производството на ром Brugal е многократната дестилация, което гарантира съвършената му чистота и качество. Отлежаването се извърша в ръчно подбрани дъбови бъчви от бърбън или шери за минимум от 2 години. Близо 130 години семейната сплотеност, отдаденост и здрава работа правят Brugal това, което е. Пет поколения от изкусни майстори пазят фамилната традиция и следват иновациите, за да създават изключителен ром с неповторим аромат и пленяващ вкус. 

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer