Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Brugal Anejo

Brugal

Налично

23,06 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 38.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Кока Кола ХБК България АД
Ароматът е лек, на дърво и едва доловим аромат на шоколад. Тялото е плътно. Вкусът е лек, комбинация от карамел, крем брюле и дъб. Финалът е дълъг, сух и с приятен послевкус. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 4.5 от 5 / Гласували: 2 глас(а)
Пълно описание за Brugal Anejo
Зрее не повече от 5 години в специално селектирани бъчви от американски дъб, в които преди това е отлежавал бърбън. Финият процес на дестилация изчиства вкуса и му придава мек, не толкова сладък, но незабравим вкус.
Вкусов профил
Аромат: Лек, на дърво и едва доловим аромат на шоколад.
Тяло: Плътно.
Вкус: Лек, комбинация от карамел, крем брюле и дъб.
Финал: Дълъг, сух и приятен послевкус.
История на производител
Историята на ром Brugal започва преди около 130 години в Пуерто Плата, Доминиканската република, заедно с дон Андреас Бругал Монтанер и неговата силна страст, всеотдайност и упоритост. През 1888 г. той основава компания с име Brugal & Co. Три десетилетия по-късно построява първата изба за отлежаване на ром в Доминиканската република. 1952 е годината, в която е създаден Brugal Añejo. 24 години по-късно се появява първият премиум ром на Доминикана – Extra Viejo. Brugal започва да изнася ром за САЩ през 1981 г. А 5 години по-късно построяват едни от най-модерните за това време съоръжения. За да отбележат 100 години от създаването си, произвеждат Brugal Siglo de Oro през 1988 г. Не след дълго започват да изнасят ром и за Испания, където през 2010 г. са бранд №1. Съвсем скоро изкарват на пазара и първия си супер премиум ром – Papá Andrés, носител на престижни награди.
Важен етап от производството на ром Brugal е многократната дестилация, което гарантира съвършената му чистота и качество. Отлежаването се извърша в ръчно подбрани дъбови бъчви от бърбън или шери за минимум от 2 години.
Близо 130 години семейната сплотеност, отдаденост и здрава работа правят Brugal това, което е. Пет поколения от изкусни майстори пазят фамилната традиция и следват иновациите, за да създават изключителен ром с неповторим аромат и пленяващ вкус. 
Мнения за Brugal Anejo

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта