Bulleit 10 Year Old

Kentucky Straight Bourbon Whiskey 0.7l.

Наличност:

Изчерпан

Арт. номер: A01010004M0059
Ценители на уискито от целия свят могат да се насладят на Bulleit Bourbon 10 Year Old, марка от избрания резерв на основателя на уискито на Дивия запад, Tom Bulleit. Bulleit Bourbon 10 Year Old e избраният резерв на марката, с постоянно гладък вкус, ръждив цвят, богат на дъбови аромати и нотки на ванилия и сушени плодове с дълъг опушен завършек. Отлежал в овъгления американски бял дъб, в селектирани бурета Bulleit Bourbon, за десет години, с цел проследяване, как ще се развива вече награждаваният бърбън. Благодарение на допълнителното отлежаване Булет бърбън подарява богато, дълбоко и изключително меко преживяване при консумация, както и познатото и любимо на истинските ценители оригинално качество и ръжен характер на бърбъна Bulleit.

Alc.%: 45.60%

Разфасовка: 700 ml

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя
Семейна традиция – основан и управляван от семейство Булет: основателят Том Булет е действащ управител, като други членове на семейството също са в бизнеса. Bulleit е Frontier Whiskey, уиски на границата на Дивия Запад.

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer