Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Bulleit 95 Rye

Bulleit

Налично

47,99 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 45,00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Авенди ООД
Ароматът е на бисквити, подправки (бахар, салвия), бели стафиди и сушена кайсия. Вкусът е с меко начало, обогатено със сладки нотки на клен и дъб. Финалът е дълъг, кадифен, дървесен, с леки нотки на тофи. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 2.9 от 5 / Гласували: 7 глас(а)
Пълно описание за Bulleit 95 Rye
Bulleit Rye е едно от ръжените уискита с най-високо съдържание на ръж – цели 95%, произведено с изключително внимание и прецизност – от подбора на най-висококачествените ръжени култури до набавянето на водата от древен ледников водоносен пласт с постоянна температура от 56 градуса. Приготвеният бленд отлежава в обгорени дъбови бъчви за период от минимум 4 години. Bulleit Rye се отличава с много характерен вкус и мекота, подплатена със сладки нотки – истинска наслада за любителите на толкова модерните напоследък ръжени уискита.
Вкусов профил
Аромат: Бисквита, подправки (бахар, салвия), бели стафиди и сушена кайсия.
Вкус: Меко начало, обогатено със сладки нотки на клен и дъб.
Завършек: Дълъг, кадифен, дървесен, с леки нотки на тофи.
История на производител
През 1987 г. Том Булет възражда 150-годишната рецепта за бърбън, предавана в семейството от поколение на поколение. Създател на тази оригинална и единствена по рода си и вкуса си рецепта е неговият прапрапрадядо Огъстъс Булет, който  пътешества из американския Див запад през 60-те години на XIX век. Споменът за славното минало е запазен в емблематичните за марката бутилки с форма на някогашните аптекарски шишета, в които през 80-те години на XIX век в Щатите се е транспортирало уиски.
Мнения за Bulleit 95 Rye

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта