Camino Real Gold

Наличност:

На склад

Арт. номер: A01060001M0020
Ароматът е деликатен, с изразено ухание на агаве и нотки на аромат на захарна тръстика. Вкусът е много мек, с привкус на агаве и леки карамелени оттенъци.

Alc.%: 40.00%

Разфасовка: 700 ml

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя
Camino Real е марка текила, произведена в дестилерията на Camino Real Tequila. Брандът и дестилерията в момента са под управлението на естонската компания AS Liviko Company. Дестилерията със своята 70-годишна история се разполага в малкия мексикански град Текила, щата Халиско. Два са продуктите, които се произвеждат там – Camino Real Blanco with 35% ABV и Camino Real Gold with 40% ABV. Името Camino Real („Царския път“) дава дългият 600 мили път, който свързва Баха Калифорния, Мексико, със Сан Франциско, Северна Калифорния, САЩ. Плодовете синьо агаве от сорта Вебер, които се използват в създаването на тази текила, растат в идеалните условия на полета, разположени на 2000 метра надморска височина. За един литър текила са необходими от 3.5 до 7 кг от сочните плодове на синьото агаве Вебер. Качеството на производствените процеси и суровините се следи стриктно от технолозите и от правителството. Не е трудно да се различава от другите текили не само заради характерните си качества, но и заради оригиналния дизайн на бутилката, вдъхновен от формата на тиквата Гуахе, от която в продължение на векове се изработвала традиционната мексиканска манерка. 

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer