Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Cardhu Gold Reserve

Cardhu

Налично

61,99 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Авенди ООД
Цветът е кехлибарен, като на слънчева светлина придобива цвят на антично злато. Ароматът първоначално е скромен, мек и нежен, преминаващ през нотки на ананас и тропически плодове и завършващ с едва уловим аромат на пушек.  Вкусът е богат и мек, с топли нотки на опечена ябълка и торф, а завършекът е затоплящ с пиперлива подправка, лека соленост в затихващия послевкус и нотки на бадем и ябълки. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 3 от 5 / Гласували: 9 глас(а)
Пълно описание за Cardhu Gold Reserve
Изключителна златна напитка, която комбинира по изтънчен начин копринения мек характер на CARDHU с по-дълбоки и богати вкусове на опечена ябълка, градински плодове и торф.
История на производител
CARDHU има вдъхновяваща 200 годишна история. Това е първата дестилерия купена от John Walker & Sons Ltd през 1893 г., за да осигури малцово уиски от най-високо качество и до ден днешен  е духовният дом на John Walker & Sons Ltd. CARDHU се предлага в уникална бутилка, която играе ролята на декантер. Нейните елегантни извивки и широки рамене позволяват лесно наливане. CARDHU се произнася „Карду“ и означават „черен камък“ на галски - Carraig Dubh.
Мнения за Cardhu Gold Reserve

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта