Поради голямата натовареност е възможно да има забавяне в изпълнението на поръчките.
Ние използваме бисквитки, за да помогнем за подобряване на нашите услуги и да подобрим вашето изживяване. Ако не приемете незадължителните бисквитки по-долу, вашето изживяване може да бъде засегнато. Ако искате да научите повече, моля, прочетете ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ И БИСКВИТКИ
"Cazcabel Tequila Се Произвежда В Независима Микро Дестилерия В Град Арандас, Който Се Намира Във Високите Части На Планините Халиско В Мексико.
Използваме Само 100% Местно Отгледано Агаве Сорт Blue Weber, Което Зрее Около 7 Години Преди Да Бъде Отрязано. Височината На
Града Осигурява Идеални Условия За Растежа На Агавето – Добра Влажност И Почва, Богата На Минерали И Хранителни Вещества.
Благодарение На Това, Плодовете На Агавето В Арандас Са Най- Големи В Сравнение С Другите Региони На Халиско.Производството На Cazcabel Tequila Включва Четири Ключови Процеса:
Плодовете Се Поставят В Машини, Наречени Автоклави, И Под Влиянието На
Пара Се Превръщат В Захари
Захарите Ферментират В Стоманени Резервоари В Продължение На 10 Дни
Получената Течност Се Дестилира В Медни И Стоманени Съдове
Накрая Преминава През Студена Филтрация За Пълно Пречистване
Резултатът Е Текила С Комплексен, Но Невероятно Гладък И Балансиран Вкус.
Устойчивост:
В Cazcabel Устойчивостта Е Изключително Важна. Всяка Година Отново Засаждаме Агаве. Изсушаваме Неизползваните В Производството Отрязани Плодове И Ги Използваме За Загряване На Автоклавите. Използваме И Естествено Образуваната По Листата На Агавето Мая, За Да Ускорим И Контролираме Процеса На Ферментация"