Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 80 лв.*виж кога

Cinzano Dry

Cinzano

Налично

15,00 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 15,00%
Разфасовка 1 l.
Вносител Максиъм България ЕООД
Ароматът е тревен, с нотки на мащерка, боров катран и влажна растителност. Вкусът е дървесен и сух. Финалът е чист и свеж. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Cinzano Dry
Рецептат се състои от 14 съставки, включително лайка и розови листенца. Няма ограничения за напитките, с които може да смесвате Cinzano Dry - неговите деликатни вкусове го правят идеален за баровете по целия свят. Прекрасен е при смесване със сода или лимонада. Това е сух вермут, идеален за всички коктейлни нужди.
Вкусов профил:
Аромат: Тревен, с нотки на мащерка, боров катран и влажна растителност.
Вкус: Дървесен и сух.
Финал: Чист и свеж.
История на производител
На 6 юни 1757 г. братята Джовани Джакомо и Карло Стефано Чинцано получават мастърска степен от Accademia degli Acquavitai  за производството и търговията на еликсири и ликьори. От малък магазин в Торино с малка лаборатория и малко място за продажби започва фантастично пътешествие, което повече от 250 години променя и създава традиция, вкус и стил в Италия и по целия свят.
Благодарение на репутацията си на новатори, които държат на високото качество, получават предизвикателна молба от Савой – да създадат вино, което конкурира френското шампанско. Така през 1840 г. Cinzano произвеждат първото италианско пенливо вино.
През 1925 г. е създадено новото цветно лого на марката. Синьото изобразява благородство, традиция и дълбините на Средиземно море, а червеният цвят е символ на страст, гордост и блясък. Заедно цветовете въплъщават „италианския стил“, а диагоналът между тях е импулсът на бъдещето.
Cinzano се превръща се в легендарен бранд, който отразява бурния живот и изтънчен стил на поколения ценители. 
Мнения за Cinzano Dry

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта