Czechoslovakia

4,20 лв.
Наличност: На склад
Арт. номер
162332002
Повече информация
Alc.% 40.00%
Разфасовка 40 ml.
Вносител Абсолют плюс ООД

Чиста вода от планините Татра в Словакия и първокачествен спирт от Чехия са в основата на концепцията за водка Czechoslovakia. Better Together (По-добре заедно) е слоганът на тази водка, а заложената идея е носталгията по обединените Чехия и Словакия.

Мултифилтрацията с активен въглен, сребро и платина, технологията Aquadisc, филтацията през шунтови камъни и тройната дестилация, продават блясъка и чистотата на водка Czechoslovakia.

Спирт от захарно цвекло от чешкия град Kojetin (с повече от сто годишна история в производството на висококачествен спирт) и частица от Словашката природа, а именно кристално чиста вода от Татра планина, се съчетават в дизайнерска бутилка, изобразяваща словашки и чешки градове, свързани от река Морава.

История на производител: Tatratea

"Нямаме нужда да сме най-големите, искаме само да сме най-добрите" - Karloff Distillery е семейна компания, която продава премиум алкохолни продукти от 2002 година. Kežmarok-based TATRANSKÁ LIKÉRKA е ексклузивният доставчик на дистилерията, използващ само натурални съставки за своите продукти.