Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Czechoslovakia

Tatratea

Налично

37,70 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Абсолют плюс ООД

Чиста вода от планините Татра в Словакия и първокачествен спирт от Чехия са в основата на концепцията за водка Czechoslovakia. Better Together (По-добре заедно) е слоганът на тази водка, а заложената идея е носталгията по обединените Чехия и Словакия.

Мултифилтрацията с активен въглен, сребро и платина, технологията Aquadisc, филтрацията през шунтови камъни и тройната дестилация, продават блясъка и чистотата на водка Czechoslovakia.

Спирт от захарно цвекло от чешкия град Kojetin (с повече от сто годишна история в производството на висококачествен спирт) и частица от Словашката природа, а именно кристално чиста вода от Татра планина, се съчетават в дизайнерска бутилка, изобразяваща словашки и чешки градове, свързани от река Морава.

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 2 глас(а)
Пълно описание за Czechoslovakia
История на производител

"Нямаме нужда да сме най-големите, искаме само да сме най-добрите" - Karloff Distillery е семейна компания, която продава премиум алкохолни продукти от 2002 година. Kežmarok-based TATRANSKÁ LIKÉRKA е ексклузивният доставчик на дистилерията, използващ само натурални съставки за своите продукти.

Мнения за Czechoslovakia

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта