Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Dewar's

Dewar's

Налично

23,90 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Кока Кола ХБК България АД
Ароматът е меден, с ухание на праскова, ябълка и дърво. Вкусът е умерен, ванилов, опушен, с медени и карамелени нотки. Финалът е балансиран, с добра продължителност, меден и билков привкус. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 4.3 от 5 / Гласували: 7 глас(а)
Пълно описание за Dewar's
Създадено преди повече от един век от главния технолог на Dewar’s. White Label съдържа в себе си около 40 различни уискита, като в сърцето му е уиски от дестилерията „Абърфелди“.
Вкусов профил
Аромат: Меден, с ухание на праскова, ябълка и дърво.
Вкус: Умерен, ванилов, опушен, с медени и карамелени нотки.
Финал: Балансиран, с добра продължителност, меден и билков привкус.
История на производител
Във всяка бутилка уиски Dewar’s са затворени познания и умения с над 150-годишна история. През 1846 г. Джон Дюър създава компанията, която след това наследяват синовете му – Джон-Александър и Томи.
Дестилерията „Абърфелди“ (Aberfeldy Highland Single Malt distillery) е построена през 1898 г. в Хайленд Пъртшир (Highland Perthshire). Използват се само традиционни за основателите на дестилерията принципи и методи на работа. Системата за блендиране на уискитата на Dewar’s е разработена от първия главен технолог, Ей Джей Камерън. Богатият вкус, който той постига, не може да се обясни от науката, но пък осигурява съвършен баланс и изключително мек и пивък скоч.
Днес уискитата на компанията се радват на признание по цялото земно кълбо.
Dewar’s White Label е едно от най-високо награждаваните уискита в целия свят. Създадено е през 1899 г. от главния технолог на The Dewar’s. Години наред е сред петте най-продавани марки в света и бранд №1 в САЩ.
Мнения за Dewar's

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта