Поради голямата натовареност е възможно да има забавяне в изпълнението на поръчките за периода 24.11 - 20.12

Whitley Neill Aloe&Cucumber Gin

Наличност:

На склад

Арт. номер: A01070001M0126

Инфузия от прясна зелена краставица и сочно алое обогатява цялостния вкус. Вкусът към приключенията и откритията преминава през всички осем поколения от родословното дърво на Whitley Neill. Джони Нийл не е по различен. И така не е изненада, че докато пътува със съпругата си през родината й Южна Африка, Джони Нийл е вдъхновен от хладния аромат на сочно алое, което той открива да расте в няколко области по време на своите проучвания. Заедно с краставица, това създава гладък ароматен, но добре балансиран джин, който е идеален за консумация върху лед или за Gin & Tonic туист.

Alc.%: 43.00%

Разфасовка: 700 ml.

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя

Уитли Нийл е кулминациата на една пионерска традиция в дестилирането, датираща от 1762. Приключенският, откривателски дух e характерен за всяко поколение на семейство Neill. Традицията продължава с Джони Нийл, 8-мо поколение дестилер. Стремежът към откриване на най-добрите местни съставки , както и изследването на съставки от целия Свят, са в основата на джиновете Whitley Neill. Ние продължаваме да задаваме пазарните тенденции с нашите нетипични вкусове, които дават възможност на нашите клиенти, с приклщченски и свободен дух, да откриват инновативни джинове. Днес Whitely Neill е лидер в иновациите на вкусови джинове, признат на многобройни конкурси в целия Свят и най-продавания премиум джин в Обединеното кралство.

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer