Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Glenfiddich 26 Y.O. Excellence

Glenfiddich

Налично

779,90 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 43.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Делион ООД
Ароматът е мек и деликатен, с флорален характер от пролетни цветове, виолетки, сладък грах и фина зелена растителност. Вкусът е жизнен и дълбок, със завладяващ баланс от сух танин, мека кафява захар и ванилова сладост, с нотки на дъб и подправки. Финалът е дълбок и комплексен. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Glenfiddich 26 Y.O. Excellence
Glenfiddich 26 Y.O. Excellence отлежава 26 години в американски дъбови бъчви от бърбън. Това е едно изключително ярко и деликатно уиски с дълбок и комплексен баланс между сладост и сух дъб, което със сигурност ще поласкае небцето и ще събуди носа с деликатните си аромати.
Вкусов профил
Аромат: Мек и деликатен, с флорален характер от пролетни цветове, виолетки, сладък грах и фина зелена растителност.
Вкус: Жизнен и дълбок, със завладяващ баланс от сух танин, мека кафява захар и ванилова сладост, с нотки на дъб и подправки.
Финал: Дълбок и комплексен.
История на производител
През 1886 г. Уилям Грант решава да сбъдне мечтата си и да създаде „най-добрата напитка в долината”, и в рамките на една година построява дестилерия в Glen of Fiddich (Долината на елените). Първата капка потича от казаните навръх Коледа през 1887 г.
Философията на Уилям Грант винаги е била: „Всяка година е от значение.” Дестилерията използва 120-годишния си опит, за да създава уникални разновидности на едномалцови уискита, и благодарение на този подход Glenfiddich е най-награждаваното едномалцово уиски в света.
Мнения за Glenfiddich 26 Y.O. Excellence

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта
Последно разгледани продукти