Glenfiddich 40 Y.O.

Malt Scotch Whisky

Наличност:

На склад

Арт. номер: A01010001M0747
Ароматът е богат и плътен, със сушени плодове, черен шоколад, печено кафе и зрели черни череши, с вълни от опушено дърво, полирана кожа и карамфил. Вкусът е копринено гладък и луксозен, с интензивни нотки на сушени плодове, последвани от богат плодов кейк, стафиди и задушени ябълки, а по-късно от сухи дъбови нотки, горчив шоколад и слаби торфени нотки. Финалът е невероятно продължителен и комплексен.

Alc.%: 46.20%

Разфасовка: 700 ml

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя
През 1886 г. Уилям Грант решава да сбъдне мечтата си и да създаде „най-добрата напитка в долината”, и в рамките на една година построява дестилерия в Glen of Fiddich (Долината на елените). Първата капка потича от казаните навръх Коледа през 1887 г. Философията на Уилям Грант винаги е била: „Всяка година е от значение.” Дестилерията използва 120-годишния си опит, за да създава уникални разновидности на едномалцови уискита, и благодарение на този подход Glenfiddich е най-награждаваното едномалцово уиски в света.

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer