Glenmorangie Lasanta

Single Malt Scotch Whisky 0.7l.

Наличност:

На склад

Арт. номер: A01010001M0138
Ако можехме да отпием залязващото слънце, то то би имало вкус на Glenmorangie The Lasanta, вълнуваща одисея, изпълнена с богата пикантност и заливаща те сладост. The Lasanta има за основа изкусителното и елегантно уиски дестилирано в медните казани високи колкото жираф. Оставя се да отлежава в бурета от бърбън и от шери за 12 години. То се трансформира в пищна буря от вкусове и аромати. Резултатът е една одисея разкриваща кадифени, богати и пикантни вкусове и много сладост на сушени плодове. Името му идва от ‘lasanta’ на галски, което означава “топлина и страст”.

Alc.%: 43.00%

Разфасовка: 700 ml.

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя
Уискитата Glenmorangie  се произвеждат в Хайландс – най-северната част на Шотландия. Дестилират се в най-високите медни казани в Шотландия и отлежават в най-висококачествените дъбови бъчви, които се използват само два пъти и така се произвеждат най-чистите и елегантни уискита. Дестилерията е прочута като новатор в произвеждането на уиски, като съчетава традициите с новаторството, в резултат на което се създава малцово уиски с “ненужно” високо качество. Като признание за безкомпромисното качество дестилерията получава престижната награда „Най-добра дестилерия в света“ за 2012 година на International Wine & Spirit Competition (IWSC).                         

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer