Glenmorangie Nectar d'Or

Single Malt Scotch Whisky 0.7l.

Наличност:

На склад

Арт. номер: A01010001M0136
Да отпиеш Glenmorangie The Nectar d’Or е като да изпратиш сетивата си във френска сладкарница, с въздух наситен със сладки аромати и щипка пикантност. В Nectar d’Or можете да откриете това усещане и да му се наслаждавате с всяка глътка. Основата е плодово и елегантно уиски, създадено в медни казани високи, колкото жираф и отлежало в дъбови бурета от бърбън и в бурета, в които е отлежавало ценното сладко бяло вино сотерн. Резултатът наподобява десертът на мечтите ни с изключителна кадифена текстура – бял шоколад се смесва с лимонов крем, крем карамел, с едва доловими нотки на кокос, току що изпечени кроасани поръсени с бадеми, джинджифил и мед… Всички тези вкусове се балансират с отличителни аромати на подправки. The Nectar d’Or все едно ни води на вкусно пътешествие във френска сладкарница.

Alc.%: 46.00%

Разфасовка: 700 ml

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя
Уискитата Glenmorangie  се произвеждат в Хайландс – най-северната част на Шотландия. Дестилират се в най-високите медни казани в Шотландия и отлежават в най-висококачествените дъбови бъчви, които се използват само два пъти и така се произвеждат най-чистите и елегантни уискита. Дестилерията е прочута като новатор в произвеждането на уиски, като съчетава традициите с новаторството, в резултат на което се създава малцово уиски с “ненужно” високо качество. Като признание за безкомпромисното качество дестилерията получава престижната награда „Най-добра дестилерия в света“ за 2012 година на International Wine & Spirit Competition (IWSC).                         

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer