Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Grant’s 12 Y.O.

Grant's

Налично

44,40 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Разфасовка 700 ml.
Вносител Делион ООД
Ароматът е богат и комплексен, с ярки нотки на ванилия, захаросани плодове и подправки. Вкусът е балансиран, с наситената сладост на ванилия и с нотките на канела. Финалът е с усещане на топла опушеност и копринено плътен мед. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 4.4 от 5 / Гласували: 18 глас(а)
Пълно описание за Grant’s 12 Y.O.
Grant’s 12 Y.O. ви въвежда в ново измерение на шотландското уиски. Майсторски съчетава най-добрите едномалцови и зърнени уискита, отлежали в дъбови бъчви в продължение на минимум 12 години, след което завършва процеса си на стареене в единично пълнени американски бъчви за още шест месеца. Това придава допълнителна дълбочина на вкуса и резултатът е комплексно уиски, в което индивидуалните вкусове се съчетават перфектно един с друг, за да се създаде плътен скоч с изключително богатство.
Вкусов профил
Аромат: Богат и комплексен, с ярки нотки на ванилия, захаросани плодове и подправки.
Вкус: Балансира наситената сладост на ванилия с нотки на канела.
Финал: Усещане на топла опушеност и копринено плътен мед.
История на производител
Казват, че никой не е станал велик сам. Grant’s знае това по-добре от всеки друг. Всичко започва през 1886 г., когато Уилям Грант, седемте му сина и двете му дъщери започват да строят своя собствена дестилерия. Пет поколения по-късно, същото това семейство е в сърцето и душата на всичко произведено от дестилерията. Всяка година Grant’s продава над 54 милиона бутилки в над 180 държави, което го прави едно от най-харесваните уискита в света. Този успех се дължи на страст, усилен труд и нестандартно мислене. Експертните умения на отдадените майстори, които правят това награждавано уиски, остават верни на 100-годишната рецепта. Grant’s все още работи с хора по целия свят, за да разнообразява и обогатявa портфолиото си, като същевременно не загърбва корените на наследство си.
Мнения за Grant’s 12 Y.O.

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта