Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 80 лв.*виж кога

Grant’s 18 Y.O.

Grant's

Налично

79,90 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Разфасовка 700 ml.
Вносител Делион ООД
Ароматът е богат и комплексен, с мед и подправки, лек намек за ядки, последван от прекрасни плодови нотки. Вкусът е наситен и богат, на апетитен плодов сладкиш и тъмен мед. Финалът е дълъг и елегантен, с кадифено усещане и богати аромати. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 3.1 от 5 / Гласували: 13 глас(а)
Пълно описание за Grant’s 18 Y.O.
Най-хубавите неща в живота си струват чакането. Най-добрите едномалцови и зърнени уискита отлежават 18 години, за да се създаде Grant’s 18 Y.O. – идеално балансирано шотландско уиски с осезаема дълбочина и изтънчен вкус.
Вкусов профил
Аромат: Богат и комплексен, с мед и подправки, лек намек за ядки, последван от прекрасни плодови нотки.
Вкус: Наситен и богат, с апетитен плодов сладкиш и тъмен мед.
Финал: Дълъг и елегантен, с кадифено усещане и богати аромати.
История на производител
Казват, че никой не е станал велик сам. Grant’s знае това по-добре от всеки друг. Всичко започва през 1886 г., когато Уилям Грант, седемте му сина и двете му дъщери започват да строят своя собствена дестилерия. Пет поколения по-късно, същото това семейство е в сърцето и душата на всичко произведено от дестилерията. Всяка година Grant’s продава над 54 милиона бутилки в над 180 държави, което го прави едно от най-харесваните уискита в света. Този успех се дължи на страст, усилен труд и нестандартно мислене. Експертните умения на отдадените майстори, които правят това награждавано уиски, остават верни на 100-годишната рецепта. Grant’s все още работи с хора по целия свят, за да разнообразява и обогатявa портфолиото си, като същевременно не загърбва корените на наследство си. 
Мнения за Grant’s 18 Y.O.

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта