Количка
Drinklink

Grant’s 25 Y.O. Black Bottle

Grant's

Налично

379,90 лв.
Добави в любими
Alc.% 40%
Марка Grant's
Грамаж 700 ml.
Вносител Трансимпорт ООД
Ароматът е с умело балансирани нотки на ароматен летен цвят на праскова и полирана кожа. Вкусът е на канела с леки нотки на джинджифил и свежа, мека сладост. Финалът е дълъг, с богати подправки, които завладяват езика. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 4 от 5 / Гласували: 2 глас(а)
Пълно описание за Grant’s 25 Y.O. Black Bottle
Grant’s 25 Y.O. е уникална комбинация, съдържаща 25 от най-високо ценените и отличителни малцове и зърнени уискита в света. Това включва и първото уиски, произведено в дестилерията на Grant’s, и редица редки уискита от дестилерии, които вече не съществуват и така не могат да бъдат заменени. С времето всички тези уискита отлежават в стари дъбови бъчви, внимателно наблюдавани от нашите майстори и избирани само когато са достигнали своята точка на съвършенство. След това уискитата се "оженват" в дъбови бъчви в продължение на шест месеца, за да достигнат по-голяма дълбочина и комплексност. Резултатът е Grant’s 25 Y.O. – необикновено преживяване и изискан бленд, който улавя същността на нашата отдаденост към занаята.
Вкусов профил
Аромат: Умело балансирани нотки на ароматен летен цвят на праскова и полирана кожа.
Вкус: Канела с леки нотки на джинджифил и свежа, мека сладост.
Финал: Дълъг, с богати подправки, които завладяват езика.
История на производител
Казват, че никой не е станал велик сам. Grant’s знае това по-добре от всеки друг. Всичко започва през 1886 г., когато Уилям Грант, седемте му сина и двете му дъщери започват да строят своя собствена дестилерия. Пет поколения по-късно, същото това семейство е в сърцето и душата на всичко произведено от дестилерията. Всяка година Grant’s продава над 54 милиона бутилки в над 180 държави, което го прави едно от най-харесваните уискита в света. Този успех се дължи на страст, усилен труд и нестандартно мислене. Експертните умения на отдадените майстори, които правят това награждавано уиски, остават верни на 100-годишната рецепта. Grant’s все още работи с хора по целия свят, за да разнообразява и обогатявa портфолиото си, като същевременно не загърбва корените на наследство си.
Обратно към продукта