Grant’s 25 Y.O.

Blended Scotch Whisky

Наличност:

На склад

Арт. номер: A01010001M0064

Една уникална комбинация (бленд) от 25 от най-добрите, рядко срещани и незаменими малцови и зърнени уискита, всяко от които е най-малко на 25 години. Някои, разбира се, са по-стари - например уиски от дестилерията Ladyburn, затворила през далечната 1975 година. В това число и първото някога произведено зърнено уиски в дестилерията Grant’s Girvan.

Аромат

Умело балансирани нотки на ароматен летен цвят на праскова и полирана кожа.

Вкус

Канела с леки нотки на джинджифил и свежа, мека сладост.

Финал

Дълъг, с богати подправки, които завладяват езика.

Alc.%: 40.00%

Разфасовка: 700 ml.

Максимално 25 символа

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя
Казват, че никой не е станал велик сам. Grant’s знае това по-добре от всеки друг. Всичко започва през 1886 г., когато Уилям Грант, седемте му сина и двете му дъщери започват да строят своя собствена дестилерия. Пет поколения по-късно, същото това семейство е в сърцето и душата на всичко произведено от дестилерията. Всяка година Grant’s продава над 54 милиона бутилки в над 180 държави, което го прави едно от най-харесваните уискита в света. Този успех се дължи на страст, усилен труд и нестандартно мислене. Експертните умения на отдадените майстори, които правят това награждавано уиски, остават верни на 100-годишната рецепта. Grant’s все още работи с хора по целия свят, за да разнообразява и обогатявa портфолиото си, като същевременно не загърбва корените на наследство си.

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer