Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Grant's Sherry Cask

Grant's

Налично

2,38 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40.00%
Разфасовка 50 ml.
Вносител Делион ООД
Ароматът е на мек дъб и шери с топли нотки на канела, мед и подправки. Вкусът е с балансирана, топла сухота, плодови нотки и усещане за мармалад и цитруси. Финалът е комплексен и топъл, с усещане за шери и дъб. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Grant's Sherry Cask
Grant’s Sherry Cask се ражда, когато Grant’s Family Reserve, носител на редица награди, узрява в продължение на няколко месеца в бъчви, съдържали шери Олоросо, лично подбрани всяка година в Испания от мастър блендъра на Grant’s и екипа му. Това добавя към неподражаемия му аромат допълнителни нюанси на подправки, ядки и кожа и още по-наситен вкус.
Вкусов профил
Аромат: Мек дъб и шери с топли нотки на канела, мед и подправки.
Вкус: Балансирана, топла сухота с плодови нотки и усещане за мармалад и цитруси.
Финал: Комплексен и топъл, усещане за шери и дъб.
История на производител
Казват, че никой не е станал велик сам. Grant’s знае това по-добре от всеки друг. Всичко започва през 1886 г., когато Уилям Грант, седемте му сина и двете му дъщери започват да строят своя собствена дестилерия. Пет поколения по-късно, същото това семейство е в сърцето и душата на всичко произведено от дестилерията. Всяка година Grant’s продава над 54 милиона бутилки в над 180 държави, което го прави едно от най-харесваните уискита в света. Този успех се дължи на страст, усилен труд и нестандартно мислене. Експертните умения на отдадените майстори, които правят това награждавано уиски, остават верни на 100-годишната рецепта. Grant’s все още работи с хора по целия свят, за да разнообразява и обогатявa портфолиото си, като същевременно не загърбва корените на наследство си. 
Мнения за Grant's Sherry Cask

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта