Hibiscus & Red Tea Tatratea

Наличност:

На склад

Арт. номер: A01100001M0090

Вселена от аромат!

Обогатен с червен чай, екстракти от хибискус и вишни, които са източник на естествени антиоксиданти. Хибискусът е растение, произхождащо от тропическите части на Азия  и е подходящ за приготвяне на чай с леко кисел вкус и красив рубинен цвят. Вкусна и лека алкохолна напитка, подходяща за свежи коктейли, консумация чисто на шотове и ароматен алкохолен чай през зимните месеци. Дестилиран с чиста планинска вода от Татрите.

Alc.%: 37.00%

Разфасовка: 700 ml

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя

Tatratea е ликьор на билкова основа, произведен в дестилерия Карлов Татра, осланящ се на традициите от високите Татри в Словакия. Направата на напитката преминава през много етапи преди да попадне в ръцете на потребителя в своя завършен и изискан вид. Първо се случва матерацията, след това филтрацията, при която  се улавят малките частици от билките, последвана от зреенето. За него са нужно 8 седмици, при които съставките да си взаимодействат с кислорода. След това сместа е готова да отлежи и укрепне. Освен неповторимият си вкус, брандът Tatratea има своя философия, базирана на мястото, от което продуктът извира – природата,  а бутилката на ликьора е изрисувана със символи, обозначаващи флората, фауната, земята, силата на сътворението и новия живот.

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer