J&B Reserve

Blended Scotch Whisky 0.7l

Наличност:

На склад

Арт. номер: A01010001M0111
J&B Reserve e 15 годишно отлежало скоч уиски, което е изключително елегантно бутилирано в стилна бутилка и опаковка, вярно на традицията на семейството на Justerini & Brooks. Единствен по рода си, J&B Reserva е направен от внимателен подбор на най-добрите шотландски малцови и зърнени уискита, отлежали повече от петнадесет години в дъбови бъчви. Вкусът е умерен на торф, а ароматът сладък с приятни тонове на канела. Големият дял на единични малцови уискита от района на Speyside и неговият много елегантен вкус го правят необичайно и също така незабравимо уиски.
-14%

Промоция: 16.03.2024 - 14.04.2024

Alc.%: 40.00%

Разфасовка: 700 ml.

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя
Новата ера в парти историята на J&B започва в испански води, на борда на огромен товарен J&B кораб, с тегло 11 000 тона, наречен ''Nightology boat''. Оттогава досега, J&B организира редица нестандартни събития заедно със своите фенове пише история от парти спомени - Ривиера Майа, Карибския бряг на Мексико, Ушуая, Земята на огъня и Byblos, Либия и Забранения град в Пекин са само част от многобройните, нестандартни и екзотични дестинации, станалисвидетели на ексклузивните J&B събития. И как иначе.. разнообразието от различни видове малц прави J&B най-доброто уиски за миксиране.. Чисто, с лед, смесено с кола, лимон или друго безалкохолно, както и в коктейл.. J&B върви във всякакви комбинации и на всякакви партита.

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer