Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Martini Bianco

Martini

Налично

18,69 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 15.00%
Разфасовка 1 l.
Вносител Софсток ЛТД ООД
Притежава деликатно ухание на ванила и цитрус, с нотки на ароматни подправки. Вкусът е богат, балансиран, леко тръпчив, долавя се вкус на ябълки, канела и билки, с нотка на сладост. Финалът е сладък ябълков, с лек канелен послевкус. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Martini Bianco
Царят на вермутите. Награждаван е многократно от 1910 г. насам, с което заслужава уважението на ценителите по цялото земно кълбо.
Към винената основа на гроздовия сорт Требиано е добавен аромат на винена орхидея, което прави аромата и вкуса на Martini Bianco толкова нежни и елегантни.
Вкусов профил
Аромат: Деликатно ухание на ванила и цитрус, с нотки на ароматни подправки.
Вкус: Богат, балансиран, леко тръпчив, долавя се вкус на ябълки, канела и билки, с нотка на сладост.
Финал: Сладък ябълков, с лек канелен послевкус.
История на производител
Стане ли дума за вермут, много хора се сещат единствено за Martini. И съвсем оправдано не им е нужно нищо повече. Повече от 150 години вермутите на Martini са символ на страст и стил, а вкусовете им са неповторими.
Всичко започва, когато Мартини се среща с Роси.
Алесандро Мартини – предприемач с нюх, и Луиджи Роси – талантлив и умел винар, през 1863 г. представят първия продукт на новосъздаденото си партньорство. Това е блестящият вермут Martini Rosso, създаден по рецепта,  непроменена и до днес.
Мястото, което наричат роден дом на Martini, е районът на Песионе в Северна Италия.
Съвременните главни технолози са осмо поколение майстори на Martini. Всеки следва стъпките на предшественика си и носи отговорност за качеството. Те са единствените трима в целия свят, които знаят оригиналната рецепта на Луиджи Роси.
Виното и билките са най-важните съставки на вермута. Но само в правилната комбинация успяват да завладеят сетивата ни. Продуктите на Martin са съчетание от вината Trebbiano от Емилия Романя и Катарато от Сицилия, към което се добавят ароматни билки, благоуханни плодове и подправки. Взаимодействието между тези съставки в процеса на извличане създава уникалния аромат на всеки продукт на Martini. 
Мнения за Martini Bianco

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта