Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Martini Brut

Martini

Налично

16,29 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 11.50%
Разфасовка 750 ml.
Вносител Софсток ЛТД ООД
Ароматът е балансиран и свеж, с ухание на ябълка. Вкусът е сух, елегантен, с нотки на ябълка и круша. Финалът е плавен, умерен, с плодов завършек. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 3.7 от 5 / Гласували: 3 глас(а)
Пълно описание за Martini Brut
За това класическо пенливо вино се използват сортовете глера и шардоне. Отглеждат се в региона Венеция-Фриули и се берат на ръка. А традициите и техниките, използвани в създаването на Martini Brut, са наследство, предавано от поколение на поколение и пазено в тайна.
Вкусов профил
Аромат: Балансиран и свеж, с ухание на ябълка.
Вкус: Сух, елегантен, с нотки на ябълка и круша.
Финал: Плавен, умерен, плодов завършек.
История на производител
Стане ли дума за вермут, много хора се сещат единствено за Martini. И съвсем оправдано не им е нужно нищо повече. Повече от 150 години вермутите на Martini са символ на страст и стил, а вкусовете им са неповторими.
Всичко започва, когато Мартини се среща с Роси.
Алесандро Мартини – предприемач с нюх, и Луиджи Роси – талантлив и умел винар, през 1863 г. представят първия продукт на новосъздаденото си партньорство. Това е блестящият вермут Martini Rosso, създаден по рецепта,  непроменена и до днес.
Мястото, което наричат роден дом на Martini, е районът на Песионе в Северна Италия.
Съвременните главни технолози са осмо поколение майстори на Martini. Всеки следва стъпките на предшественика си и носи отговорност за качеството. Те са единствените трима в целия свят, които знаят оригиналната рецепта на Луиджи Роси.
Виното и билките са най-важните съставки на вермута. Но само в правилната комбинация успяват да завладеят сетивата ни. Продуктите на Martin са съчетание от вината Trebbiano от Емилия Романя и Катарато от Сицилия, към което се добавят ароматни билки, благоуханни плодове и подправки. Взаимодействието между тези съставки в процеса на извличане създава уникалния аромат на всеки продукт на Martini. 
Мнения за Martini Brut

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта