Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Martini Prosecco

Martini

Налично

17,69 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 12.00%
Разфасовка 750 ml.
Вносител Софсток ЛТД ООД
Ароматът е атрактивен, свеж аромат, изпълнен с ябълкови, крушови и флорални нотки. Вкусът е ободряващ, сух, с вкус на ябълка, банан и мащерка. Финалът е сух, с умерена продължителност. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 2 глас(а)
Пълно описание за Martini Prosecco
Отглеждано в чудесни условия, гроздето от сорта глера изпълва бутилките на Martini Prosecco с неповторим аромат, съчетан с изключителен свеж и балансиран вкус.
За постигане на този съвършен резултат през 1905 г. Фредерико Мартиноти установява, че повторното ферментиране, но в запечатан резервоар, ще съхрани в по-голяма степен свежестта на гроздето. А още пред да започне процесът, реколтата се охлажда.
Вкусов профил
Аромат: Атрактивен, свеж аромат, изпълнен с ябълкови, крушови и флорални нотки.
Вкус: Ободряващ, сух, с вкус на ябълка, банан и мащерка.
Финал: Сух, с умерена продължителност.
История на производител
Стане ли дума за вермут, много хора се сещат единствено за Martini. И съвсем оправдано не им е нужно нищо повече. Повече от 150 години вермутите на Martini са символ на страст и стил, а вкусовете им са неповторими.
Всичко започва, когато Мартини се среща с Роси.
Алесандро Мартини – предприемач с нюх, и Луиджи Роси – талантлив и умел винар, през 1863 г. представят първия продукт на новосъздаденото си партньорство. Това е блестящият вермут Martini Rosso, създаден по рецепта,  непроменена и до днес.
Мястото, което наричат роден дом на Martini, е районът на Песионе в Северна Италия.
Съвременните главни технолози са осмо поколение майстори на Martini. Всеки следва стъпките на предшественика си и носи отговорност за качеството. Те са единствените трима в целия свят, които знаят оригиналната рецепта на Луиджи Роси.
Виното и билките са най-важните съставки на вермута. Но само в правилната комбинация успяват да завладеят сетивата ни. Продуктите на Martin са съчетание от вината Trebbiano от Емилия Романя и Катарато от Сицилия, към което се добавят ароматни билки, благоуханни плодове и подправки. Взаимодействието между тези съставки в процеса на извличане създава уникалния аромат на всеки продукт на Martini. 
Мнения за Martini Prosecco

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта