Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Martini Rosso

Martini

Налично

18,69 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 15.00%
Разфасовка 1 l.
Вносител Софсток ЛТД ООД
Ароматът е наситен плодов аромат с доловимо ухание на билки. Вкусът е балансиран, комплексен, свеж, с доловима тръпчивост на пелин. Финалът е деликатен и комплексен. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Martini Rosso
Вермут, създаден от съвършените нюх и умения на Луиджи Роси. От слънчевите дни на 1863 г. и до наши дни Martini Rosso е емблематичен за Италия вермут. Специалната му селекция от местни подправки и естествените нотки на карамел допринасят за червеникавите оттенъци и идеален вкус.
Вкусов профил
Аромат: Наситен плодов аромат с доловимо ухание на билки.
Вкус: Балансиран, комплексен, свеж, с доловима тръпчивост на пелин.
Финал: Деликатен и комплексен.
История на производител
Стане ли дума за вермут, много хора се сещат единствено за Martini. И съвсем оправдано не им е нужно нищо повече. Повече от 150 години вермутите на Martini са символ на страст и стил, а вкусовете им са неповторими.
Всичко започва, когато Мартини се среща с Роси.
Алесандро Мартини – предприемач с нюх, и Луиджи Роси – талантлив и умел винар, през 1863 г. представят първия продукт на новосъздаденото си партньорство. Това е блестящият вермут Martini Rosso, създаден по рецепта,  непроменена и до днес.
Мястото, което наричат роден дом на Martini, е районът на Песионе в Северна Италия.
Съвременните главни технолози са осмо поколение майстори на Martini. Всеки следва стъпките на предшественика си и носи отговорност за качеството. Те са единствените трима в целия свят, които знаят оригиналната рецепта на Луиджи Роси.
Виното и билките са най-важните съставки на вермута. Но само в правилната комбинация успяват да завладеят сетивата ни. Продуктите на Martin са съчетание от вината Trebbiano от Емилия Романя и Катарато от Сицилия, към което се добавят ароматни билки, благоуханни плодове и подправки. Взаимодействието между тези съставки в процеса на извличане създава уникалния аромат на всеки продукт на Martini. 
Мнения за Martini Rosso

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта