Monkey Shoulder с чаша

Malt Scotch Whisky
53,99 лв.
Наличност: На склад
Арт. номер
162105048
Повече информация
Alc.% 40.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Делион ООД

Пакетът съдържа 1 бутилка Monkey Shoulder 0.7л блендид скоч уиски + подарък 1 бр. чаша, подходяща за old fashioned коктейли.На кутията можете да откриете и лесна рецепта в стъпки, как бързо да направите 12 бр. Lazy Old Fashioned коктейли и да бъдете готови за парти мигновено. Monkey Shoulder пакет с 1 чаша е страхотен вариант за подарък с опция за персонализирано послание, поставено в страничната част на кутията, в обособена за целта част.

Ароматът е на портокалова кора, какао, ванилия и зимни подправки. Вкусът е на ванилия, сушени кайсии, мед, с нотки на карамфил и анасон. Финалът е средно дълъг, изключително мек. В Monkey Shoulder няма нито капка зърнено уиски. Избpaнитe мaлцoвe cъзpявaт oтнaчaлo в бъчви oт бъpбън, специално направени тaĸa, чe дa пpидaдaт лeĸ вaнилoв apoмaт нa oтлeжaвaщoтo yиcĸи.

История на производител: Monkey Shoulder

Казват, че никой не е станал велик сам. Grant’s знае това по-добре от всеки друг. Всичко започва през 1886 г., когато Уилям Грант, седемте му сина и двете му дъщери започват да строят своя собствена дестилерия. Пет поколения по-късно, същото това семейство е в сърцето и душата на всичко произведено от дестилерията. Всяка година Grant’s продава над 54 милиона бутилки в над 180 държави, което го прави едно от най-харесваните уискита в света. Този успех се дължи на страст, усилен труд и нестандартно мислене. Експертните умения на отдадените майстори, които правят това награждавано уиски, остават верни на 100-годишната рецепта. Grant’s все още работи с хора по целия свят, за да разнообразява и обогатявa портфолиото си, като същевременно не загърбва корените на наследство си.