Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Mount Gay Eclipse Black

Mount Gay

Налично

25,17 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 50.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Леопард Трейдинг ООД
Ароматът е цветен, с плодови нотки на банан и кайсия, нюанс на ванилия. Вкусът е леко опушен от дъбовите бъчви от Кентъки, в които отлежава. Финалът е с умерена продължителност. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 3.5 от 5 / Гласували: 2 глас(а)
Пълно описание за Mount Gay Eclipse Black
Eclipse e израз на характера, тялото и аромата, които главният технолог, г-н Ален Смит, използва при смесването на всички разновидности на Mount Gay. За много любители на рома Eclipse е израз на референцията, с която трябва да се сравняват всички други ромове. Има кристално искрящ кехлибарен цвят и изтънчен комплексен аромат.
Вкусов профил
Аромат: Цветен, с плодови нотки на банан и кайсия, нюанс на ванилия.
Вкус: Леко опушен от дъбовите бъчви от Кентъки, в които отлежава.
Финал: Умерена продължителност.
История на производител
Всяка велика история започва с време и място. За Mount Gay Rum времето е през 1703 г., а мястото е карибският остров Барбадос.
Сър Джон Гей бил уважаван лидер и бизнесмен, който работел неуморно в услуга на Барбадос. Негов приятел, Джон Соубър, наследил никому неизвестна дестилерия и го помолил да поеме управлението ѝ. Сър Джон Гей бързо навлязъл в тази сфера на производството. Усъвършенствал процеса на дестилация и започнал да произвежда забележителен продукт, който днес познаваме като Mount Gay Rum.
Барбадос е остров на топли, приятелски настроени хора, впечатляваща култура и, от гледна точка на рома, на изобилие от естествени източници. Особеностите на местния климат и характеристиките на почвата създават идеални условия за отглеждане на захарна тръстика – основната съставка на рома.
Вече няколко десетилетия Mount Gay Rum е спонсор на регати по цял свят и има създадена традиция на „червената шапка“. Само моряк, участвал и завършил състезание на Mount Gay Rum, е награден с емблематичната червена шапка. 
Мнения за Mount Gay Eclipse Black

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта