Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Old Smuggler

Old Smuggler

Налично

17,40 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% Не
Разфасовка 700 ml.
Вносител Максиъм България ЕООД
Ароматът е флорален, с нотки на опушеност и с карамелени оттенъци. Притежава мек, балансиран вкус. Финалът е умерен. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 4.2 от 5 / Гласували: 18 глас(а)
Пълно описание за Old Smuggler
Old Smuggler е смесено уиски, което съдържа шотландски малцове и висококачествен аржентински алкохол. Процесът на производство стриктно следва традиционните шотландски методи. Отлежава в бъчви от френски и американски дъб.
Вкусов профил:
Аромат: Флорален, с нотки на опушеност и с карамелени оттенъци.
Вкус: Мек, балансиран вкус.
Финал: Умерен.
История на производител
Историята на Old Smuggler започва през 1835 г. Кръстено е в чест на онези контрабандисти (от англ. smuggler – контрабандист), които през XVIII век рискували животите си, за да споделят финия и богат вкус на смесеното шотландско уиски с ценителите му от всички острови.
Днес домът на Old Smuggler се разполага по брега на известната река Спей, Шотландия.
Продава се в повече от 20 страни, но е уиски №1 в Аржентина.
Още с началото на ХХ век Old Smuggler е внесено на аржентинския пазар. То е смес от малцови и зърнени уискита с високо качество и дестилирано по традиционния метод на продължителна дестилация.
Но заради наложените забрани за внос започва да се произвежда в Аржентина, като се запазват всички характеристики на шотландските смесени уискита. Бързо печели ценителите на своя страна и се радва на голям успех. През 70-те години на миналия век стига до рекордните 4 500 000 продадени бутилки. В края на десетилетието се превръща в най-продаваното уиски в историята на Аржентина.
Рекламата му по онова време била добре позната на всички. В нея Хуан Карлос Хариът (Juan Carlos Harriott), смятан за най-добрия за времето си играч на поло, удря топката през краката на коня си. Същата година Гилермо Вилас, най-добрият аржентински тенисист, създава славния си удар – „Great Willie“ – като удря топката, прекрачвайки ракетата си.  След мача в отговор на въпроса как е успял дори да си представи този удар той казва, че е бил вдъхновен от рекламата на Old Smuggler. 
Мнения за Old Smuggler

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта