Пълно описание за Pampero Añejo Especial
Спецификите в производствения процес на ром Pampero, създаващи специфичния му вкус са, захарна тръстика от района на Венецуела, която достига до дестилерията за 24 часа, тройната дестилация и Екваториален климат. Високите температури и влажност спомагат процеса на стареене да е интензивен през цялата година.
История на производител
През 1938 г., във Венецуела, двама приятели със страст към рома решават да започнат собствен бизнес. Те са първите, които ползват дъбови бъчви за процеса на стареене на рома.
Продуктът, който правели, бил толкова дълбок и мек, че дори правителството на Венецуела, убедено в успеха на тази нова технология, променило законите за направата на ром.
Продуктът, който правели, бил толкова дълбок и мек, че дори правителството на Венецуела, убедено в успеха на тази нова технология, променило законите за направата на ром.
Все още няма коментари и оценки за този продукт.