Pepe Lopez Gold

Наличност:

На склад

Арт. номер: A01060001M0001
Притежава приятен аромат на текила с леки цитрусови нотки. Вкусът е автентичен вкус на текила с намек за пушек, подправки и лайм.

Alc.%: 40.00%

Разфасовка: 700 ml

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя
Произвежда се във възможно най-добрата област за отглеждане на агаве в Мексико. Марката е създадена през 1857 г. от една от най-известните фамилии с дългогодишни традиции в производството на текила в Мексико. През 1967 г. компанията е придобита от „Браун-Форман“. Но въпреки това всички методи и принципи в производствения процес се запазват и продължават да се следват в дестилерията  La Mexicana Distillery. Световно признатото качество и несравнимият вкус на златната и сребърната текила на тази марка се дължат на уникалността на плодовете на синьото агаве. След полагане на внимателни грижи в отглеждането на агавето, с добавяне на изворна вода и фин процес на двойна дестилация се постигат незабравимите и очарователни продукти на Pepe Lopez. И двете текили на марката притежават NOM (Norma Official Mexicana de Calidad) — печат за качество и произход на мексиканското правителство. 

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer