Чрез стриктно спазване на тайните, завещани от Никос Пилавас през 1940 г., узо Pilavas се оставя в цистерни от неръждаема стомана в продължение на два-три месеца след дестилация. Този процес придава на узото гладкост и сладък вкус.
Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.
Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя
Семейството Пилавас дестилира узо, ракия и различни ликьори вече в продължение на три поколения. Рецептата им остава непроменена почти 60 години и се осланя на фини съставки, двойна дестилация и много търпение.
Последно разгледани
Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри услугите си. Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването на "бисквитки".