Пълно описание за Plomari Adolo
Днес узо Plomari на Исидорос Арванитис прави крачка напред и ни предлага узо „Адоло“.
То представлява най-пречистената част от дестилата. С думата адоло гърците назовават т.нар. сърце на дестилата. Преди Исидорос Арванитис запазвал „сърцето” специално за себе си и своите приятели.
Този продукт е тройно дестилиран. Последната дестилация трае 13 часа и протича в малки, ръчно изработени медни казани, произведени през 1911 г. По този начин максимално се запазват натуралните аромати.
Така автентичното удоволствие от Adolo е споделено не само от Исидорос Арванитис и неговите приятели, но и от всички страстни ценители на узо.
Вкусов профил
Аромат: Чист, анасонов, с нотки на фенел, канела и лайка.
Вкус: Плътен, анасонов, хармоничен.
Финал: С умерена продължителност, мек и сладък.
История на производител
То представлява най-пречистената част от дестилата. С думата адоло гърците назовават т.нар. сърце на дестилата. Преди Исидорос Арванитис запазвал „сърцето” специално за себе си и своите приятели.
Този продукт е тройно дестилиран. Последната дестилация трае 13 часа и протича в малки, ръчно изработени медни казани, произведени през 1911 г. По този начин максимално се запазват натуралните аромати.
Така автентичното удоволствие от Adolo е споделено не само от Исидорос Арванитис и неговите приятели, но и от всички страстни ценители на узо.
Вкусов профил
Аромат: Чист, анасонов, с нотки на фенел, канела и лайка.
Вкус: Плътен, анасонов, хармоничен.
Финал: С умерена продължителност, мек и сладък.
В края на XIX век Исидорос Арванитис създава узото Plomari в град Пломари, о. Лесбос. Географското положение на о. Лесбос, морето и плодородната почва осигуряват най-висококачествените билки и семена, необходими за изпълнение на неговата тайна рецепта.
Все още няма коментари и оценки за този продукт.