Remy Martin 1738 Accord Royal

Наличност:

На склад

Арт. номер: A01080001M0111
Ароматът е на зрели плодове и ванилия, с малко по-билкова и винена нотка. Вкусът е заоблен и балансиран, на ванилия и сушени плодове. Финалът е ясно изразен, но не и свръхинтензивен, с нотки на дъб. Като цяло усещането е за Rémy, с малко допълнително добавен, великолепен вкус.

Alc.%: 40.00%

Разфасовка: 700 ml

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя
В далечната 1724 г. младият лозар Реми Мартен от района на Коняк създава винарска къща. Няколко години по-късно Луи XV дава на Реми Мартен изключителното право да засади нови лозя, въпреки наложената забрана. Първият Rémy Martin Grand Champagne коняк се появява на пазара през 1831 г, а 13 годни по-късно за пръв път на етикета се появява кентавърът. Той е олицетворение на  връзката между хората и природата и е израз на майсторството в традиционното производство на коняк. През 1927 г. се ражда Rémy Martin VSOP и светкавично постига голям успех. Известната тъмна заскрежена бутилка, която допринася за световната слава на коняка Rémy Martin, се появява в началото на 70-те. В края им създават ХО Excellence – върховен израз на лукс. През 2005 г. компанията  засилва партньорството си с лозарите. В резултат на това днес лозята в Шампан членуват в алианс Fine Champagne.

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer