Remy Martin Louis XIII

Наличност:

На склад

Арт. номер: A01080001M0011
Ароматът е на свежи цветя, с ненатрапчива сладост, с медени и марципанови нотки. Вкусът е на канела, бадеми, праскова, портокал, с дървени оттенъци. Финалът е деликатен, с умерена дължина и привкус на грозде и пъпеш.

Alc.%: 40.00%

Разфасовка: 700 ml

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя
В далечната 1724 г. младият лозар Реми Мартен от района на Коняк създава винарска къща. Няколко години по-късно Луи XV дава на Реми Мартен изключителното право да засади нови лозя въпреки наложената забрана. Първият Remy Martin Grand Champagne коняк се появява на пазара през 1831 г. А 13 годни по-късно за пръв път на етикета се появява кентавърът. Той е олицетворение на  връзката между хората и природата и е израз на майсторството в традиционното производство на коняк. През 1927 г. се ражда Remy Martin VSOP и светкавично постига голям успех. Известната тъмна заскрежена бутилка, която допринася за световната слава на коняка Remy Martin, се появява в началото на 70-те. В края им създават ХО Excellence – върховен израз на лукс. През 2005 г. компанията  засилва партньорството си с лозарите. В резултат на това днес лозята в Шампан членуват в алианс Fine Champagne. 

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer