Talisker Storm

Single Malt Scotch Whisky 0.7l.

Наличност:

На склад

Арт. номер: A01010001M0457
Talisker Storm предлага пълното морско величие на своите консуматори, с целите му неограничени стихийна сила и увереност. Тъмен, опушен, член на семейството на Talisker с дървесни, солни и билкови нотки, които ви карат да се чувствате в центъра на буря в морето. Уискито отлежава в обгорени дъбови бъчви, избрани заради пикантността им. Ароматът му е силен, свеж, сложността му нараства като буря. Следва сладък малцов и плодов вкус, който се превръща в опушени и солни нотки, а след това – във взрив от пипер. Talisker Storm е идеален подарък за верните почитатели на Talisker, които искат да изследват дълбочината на неговия опушен и пикантен характер.

Alc.%: 45.80%

Разфасовка: 700 ml.

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя
Историята на марката започва през 1825 г., когато Хю Макаскил придобива имението „Талискър“ и северния край на полуостров Мингиниш на неприветливия, но красив остров Скай. Смята се, че името „Talisker“ произлиза от старонорвежкото „Thalas Gair“, което означава „Наклонена скала“. Пет години по-късно заедно с брат си построява дестилерията на брега на Лох Харпорт. Още през 1898 г. Talisker вече е едно от най-продаваните малцови уискита в Обединеното кралство. Преминал през огън, война и финансови кризи, този най-северен пост – единствената дестилерия на Скай – успява да се съхрани и до ден днешен продължава да произвежда пословично отлични уискита, които завладяват небцата и сърцата на любители и специалисти.

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer