Tekirdag Grape & N10 & Gold+2x Tekirdag Grape 200ml

Наличност:

Изчерпан

Арт. номер: A01030007M0019

Tekirdag Grape : Текирда ракъ се произвежда от най-добрия анасон в Турция и от 100% пресни гроздови зърна.Вкусът й е свеж и плодов.Притежава мекота, облост и ароматност.Оставя богат и същевременно балансиран вкус на небцето и е високо ценена от почитателите на ракъ.
N10 : Произвежда се само в меден алембик №10. Специално подбраното прясно грозде се среща с качествения анасон в историческия меден алембик №10. След тройна дестилация за чистота, високо съдържание на анасон, интензивна белота и мек вкус се е получава най-добрата раки, която някога е произвеждана. Направена от специално подбрано 100% прясно грозде. Тройно дестилирана. Мека, с кадифен и ароматен вкус; свеж и плодов аромат. Специален меден обков на бутилката допринася за перемиум усещане.
Tekirdag gold raki : Златната Текирда ракъ е създадена от комбинацията на най-добрите тракийски гроздови зърна и на най-висококачествения анасон , който Западна Анадола предлага.Дестилира се 3 пъти. Мекотата и невероятния й вкус са подобрени след отлежаване в дъбови бъчви, на което дължи отличителния си златен цвят.

Разфасовка: 1 бр.

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer