Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Tullamore D.E.W. XO Caribbean Rum Cask Finish

Tullamore D.E.W.

Налично

29,90 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 43.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Делион ООД
Промоция от: 27.11.2020 г.
Промоция до: 6.12.2020 г.
XO Rum Cask е продължение на основната философия на Tullamore D.E.W. за силата и красотата на бленда –смесването на различни аромати и нюанси, внимателно подбрани и балансирани, за да се превърнат в съвършеното съчетание. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 4.6 от 5 / Гласували: 10 глас(а)
Пълно описание за Tullamore D.E.W. XO Caribbean Rum Cask Finish
В чест на ирландските заселници, които през XVII век стъпват на Карибските острови и запознават местната култура с ирландските традиции и ценности, Tullamore D.E.W. пресъздава красотата на уникалния културен бленд с новия XO Caribbean Rum Cask Finish. Именно тази комбинация на ирландското сърце с карибската душа наричаме The Beauty of Blend (красотата на бленда). Оригиналният троен бленд на Tullamore D.E.W. завършва процеса на отлежаване във внимателно подбрани бъчви от XO карибски ром Демерара. Така Tullamore D.E.W. XO Caribbean Rum Cask Finish придобива своя отличителния вкус на тропически плодове и сладост, примесени с меки нотки на екзотични подправки.


История на производител
Tullamore D.E.W. се заражда в сърцето на Ирландия още през 1829 г., когато в Тъламор, графство Офали, е открита дестилерията Tullamore. Името D.E.W. е получено от инициалите на Даниел Е. Уилямс (Daniel E. Williams), един от работниците в дестилерията Tullamore, който застава начело на цялото производство и става главен ръководител. Три e магическото число за Tullamore D.E.W. – тройно дестилирано, то е уникална комбинация от три вида ирландско уиски – малцово, зърнено и уиски от медни казани. В резултат на това Tullamore D.E.W. е три пъти по-меко, с присъща елегантна комплексност.
Мнения за Tullamore D.E.W. XO Caribbean Rum Cask Finish

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта