Може да опиташ и това:

45,60 лв.

22,60 лв.
Пълно описание за Wild Turkey 81
Отлежава между 5 и 8 години. За да придаде на Wild Turkey характерната индивидуалност, Еди Ръсел използва класическата ръжена каша, която отлежава в обгорени бъчви от американски дъб.
Вкусов профил
Аромат: Аромат на плодове, твърд карамел и опушен дъб.
Вкус: На кутия пури, карамел, ванилия и круша, с привкус на силно препечен карамел.
Финал: Дълъг, мек и чист.
История на производител
Вкусов профил
Аромат: Аромат на плодове, твърд карамел и опушен дъб.
Вкус: На кутия пури, карамел, ванилия и круша, с привкус на силно препечен карамел.
Финал: Дълъг, мек и чист.
На брега на река Кентъки в Лоренсбърг е построена дестилерия от братята Рипи, която днес се радва на над 100-годишна история. Именно в нея се създава бърбънът Wild Turkey.
Популярният лов на пуйки в Кентъкската гора дава името на новия изразителен и запомнящ се бърбън – Wild Turkey.
Първата бутилка е продадена през 1942 г. на изложението Fine Wine and Spirits.
През 1954 г. Джими Ръсел започва кариерата си в дестилерията като чистач. Но през следващите петдесет години Джими Ръсел става истинско олицетворение на водещата и постоянна решителност да се произвежда бърбън по традиционни методи.
Смяната на собствеността на дестилерията преминава последователно през ръцете на „Гулд Брос“, Остин Никълс, „Перно Рикар“.
Но благодарение на Джими рецептата за производство с високо съдържание на ръж се запазва и до днес — същата мая, същата зърнена каша, същите обгорени бъчви, същият процес на отлежаване.
Синът му Еди Ръсел наследява бизнеса през 1981 г. и продължава традициите.
Gruppo Campari купува Wild Turkey през 2009 г. с голямо желание за възраждане и развитие на тази емблематична марка.
Wild Turkey отваря нов център за посетители на стойност над $5 милиона, с който ще отбележи над стогодишната традиция в производството на бърбън. Центърът е разположен в непосредствена близост до мястото на първата дестилерия на братята Рипи.
Популярният лов на пуйки в Кентъкската гора дава името на новия изразителен и запомнящ се бърбън – Wild Turkey.
Първата бутилка е продадена през 1942 г. на изложението Fine Wine and Spirits.
През 1954 г. Джими Ръсел започва кариерата си в дестилерията като чистач. Но през следващите петдесет години Джими Ръсел става истинско олицетворение на водещата и постоянна решителност да се произвежда бърбън по традиционни методи.
Смяната на собствеността на дестилерията преминава последователно през ръцете на „Гулд Брос“, Остин Никълс, „Перно Рикар“.
Но благодарение на Джими рецептата за производство с високо съдържание на ръж се запазва и до днес — същата мая, същата зърнена каша, същите обгорени бъчви, същият процес на отлежаване.
Синът му Еди Ръсел наследява бизнеса през 1981 г. и продължава традициите.
Gruppo Campari купува Wild Turkey през 2009 г. с голямо желание за възраждане и развитие на тази емблематична марка.
Wild Turkey отваря нов център за посетители на стойност над $5 милиона, с който ще отбележи над стогодишната традиция в производството на бърбън. Центърът е разположен в непосредствена близост до мястото на първата дестилерия на братята Рипи.
Все още няма коментари и оценки за този продукт.