Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Absolut Vanilia

Absolut Vodka

Налично

19,09 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Разфасовка 700 ml.
Вносител Перно Рикар България ЕООД
Ароматъте е интензивен, свеж, богат, с елегантно ухание на ванилия. Вкусът е мек, пивък, експресивни нотки на ванилия. Финалът е топъл, продължителен, с приятна сладост. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Absolut Vanilia
Премиум водка с пленяващо ванилово ухание.
Преминала през няколко цикъла на дестилация, а не само през обичайните три или четири, което гарантира за качеството и чистотата ѝ.
Появява се на пазара през 2003 г.
Вкусов профил
Аромат: Интензивен, свеж, богат, с елегантно ухание на ванилия.
Вкус: Мек, пивък, експресивни нотки на ванилия.
Финал: Топъл, продължителен, с приятна сладост.
История на производител
Историята на Absolut започва през 1879 г. в Швеция.  Ларс Орсон Смит, чийто портрет е на всяка бутилка, представя своята абсолютно чиста водка, създадена чрез революционен за времето си процес на продължителна дестилация. Използван до днес, този метод премахва примесите във водката, като запазва качеството на съставките ѝ.
Век по-късно напитката се появява на американския пазар. Първата Absolut vodka извън Швеция е продадена през 1979 г. в Бостън, САЩ. Преди това производителят прецизно избира бутилката, която да придаде лице на водката. През XVI-XVII век в шведските аптеки в бутилки с такава форма продават водка като лек за всичко. Шведски дизайнери вземат решението нищо да не скрива прозрачността и чистотата на водката в бутилката. Затова и до днес Absolut няма етикет, а цялата информация е гравирана върху стъклото.
Много е любопитно как с разнообразни асоциации с името на водката се изгражда визията ѝ, като на всевъзможни места се вмъква формата на бутилката.
Когато прозвучава фразата "Абсолютно изкуство" (Absolut Art), кралят на  попарта Анди Уорхол се захваща да нарисува портрет, а моделът е знаменитата бутилка. Скоро тя се появява на постер, а успехът е взривяващ. Така започва внедряването на Absolut в света на изкуството. За рекламата са привлечени автори от цял свят, а в мото се превръща фразата "Absolut - изкуството на водката и водката на изкуството".
Мнения за Absolut Vanilia

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта