Arran 11 YO Small Batch

Single Malt Scotch Whisky
99,60 лв.
Наличност: На склад
Арт. номер
162121412
Повече информация
Alc.% 46.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Чист. Зрял. Малц.

Внимание срокът на безплатната дегустация е удължен. Заповядайте в бар Caldo всеки ден до 9 Април 2022 включително след 18:00 и ще полчуите вашите безплатни 25 мл.

 

Специална изненада! Всички, които са поръчали и платили бутилка от Arran Small Batch 11 YO The Tight Rope Batch One Bulgaria Exclusive, ще могат безплатно да дегустират 25 мл. на 06 Април 2022 в бар Caldo. Начален час 16:00, моля кажете на бармана имената ви и номер на поръчката, за да получите вашата безплатна напитка. Всяка закупена бутилка дава право 25 мл. В случай че сте закупили повече от една бутилка, чувствайте се свободни да доведете приятел или вашата половинка.

 

"Въжеиграча" първо издание специално за България е пълното наименование на поредното произведение на едноимената островна дестилерия. (Arran Small Batch 11 YO The Tight Rope Batch One Bulgaria Exclusive)

Това лимитирано издание на Arran е създадено специално за България. В партидата влизат няколко бъчви отлежели 11 години, измежду които първо зареждане шери и първо зареждане екс-бърбън такива. 

Изданието се нарича "Въжеиграча", защото умело балансира между екс-бърбън и екс-шери отлежаването в изключителни бъчви, които запазват характера на дестилерията Arran

“Въжеиграча” се характеризира с типичните за Аран силно изразени свежи плодове, които тук са представени от палитра от континентални жълти плодове, средиземноморски плодове (фурми, стафиди, смокини), заедно с тропически и езкотичен плод, ядки, сладки подправки, тофи и млечен шоколад. Островният характер е съвсем далечно загатнат в леката ядкова горчивина, като от лешник и бадем.

Уискито е бутилирано при 46 об. %, без студена филтрация и с естествен цвят. За нуждите на специалнизираното издание и специално за България Аран променя етикета си и поставя специалното допълнително лого, представляващо въже с бъчва от бърбън балансираща бъчва от Олоросо шери. Това символизира тънкия баланс, който са постигнали с този шедьовър.

 

Всички поръчали Arran Small Batch 11 YO The Tight Rope ще трябва да заплатят поръчката си по един от трите възможни начина (наложен платеж, банков превод или с карта) и да изчакат седмицата започваща на 11 Април, когато ще започнем изпращането на поръчаните бутилки. Поръчки, които не са предварително заплатени, няма да бъдат изпълнени и не участват в специалната изненада, която ще бъде обявена по- късно.

Други продукти, които може да харесате!