Arran 11 YO Small Batch

Single Malt Scotch Whisky

Наличност:

Изчерпан

Арт. номер: A01010001M0368

"Въжеиграча" първо издание специално за България е пълното наименование на поредното произведение на едноимената островна дестилерия. (Arran Small Batch 11 YO The Tight Rope Batch One Bulgaria Exclusive)

Това лимитирано издание на Arran е създадено специално за България. В партидата влизат няколко бъчви отлежели 11 години, измежду които първо зареждане шери и първо зареждане екс-бърбън такива. 

Изданието се нарича "Въжеиграча", защото умело балансира между екс-бърбън и екс-шери отлежаването в изключителни бъчви, които запазват характера на дестилерията Arran

“Въжеиграча” се характеризира с типичните за Аран силно изразени свежи плодове, които тук са представени от палитра от континентални жълти плодове, средиземноморски плодове (фурми, стафиди, смокини), заедно с тропически и езкотичен плод, ядки, сладки подправки, тофи и млечен шоколад. Островният характер е съвсем далечно загатнат в леката ядкова горчивина, като от лешник и бадем.

Уискито е бутилирано при 46 об. %, без студена филтрация и с естествен цвят. За нуждите на специалнизираното издание и специално за България Аран променя етикета си и поставя специалното допълнително лого, представляващо въже с бъчва от бърбън балансираща бъчва от Олоросо шери. Това символизира тънкия баланс, който са постигнали с този шедьовър.

Alc.%: 46.00%

Разфасовка: 700 ml

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer