Baileys Original

Irish Cream Liqueur 0.7l.

Наличност:

На склад

Арт. номер: A01100001M0019
Воден от иновациите, Baileys е първият и все още е най-популярният ирландски крем ликьор. Неговото създаване е отнело цели четири години, а днес може да му се насладите по целия свят, като около 2 000 чаши се сервират всяка една минута на деня. Ирландският ликьор е удостоен с повече награди от всеки свой конкурент от World Spirits Competition в Сан Франциско. Това е единственият крем-ликьор, който печели медал всяка година от 2003 г. насам. Тази прекрасна напитка черпи сили от ирландските традиции на млечната индустрия и дестилацията, най-добрият бленд от гладък ирландски крем и тройно дестилирано ирландско уиски. Насладете се на топлия, елегантен вкус на Baileys самостоятелно, в кафе, върху ванилов сладолед или като добавка към любимия ви десерт.

Alc.%: 17.00%

Разфасовка: 700 ml.

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя

Историята на Baileys започва в Дъблин през 1975 година. Дейвид Данд искал да създаде нещо ново, нещо безкористно луксозно и изящно. Той мечтаел да създаде един иновативен и изкушаващо вкусен ликьор от две от най- вкусните съставки на Ирландия – изтънчено уиски и плътна сметана. Така се родил Baileys Original - перфектен баланс от отлежало ирландско уиски и прясна ирландска сметана с нотки на какао и ванилия. 

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer